matildaarneeriksson

Alla inlägg den 21 februari 2010

Av Matilda - 21 februari 2010 14:32

Det går segt på bloggfronten, känner jag!


 

Snart kommer Alice hit, och vi ska fixa lite på resterande läxor.. YAY! :D Det är otroligt att man kan sakna någon fast man setts 2 dagar tidigare... Men i och för sig så är det inte så konstigt, efterson att Alice är en otroligt fin och underbar själ. Bilden är från 8:an när hon sov över hos mig och vi satt bredvid varandra och hade en kamera-konversation... HAHAHA! Vi är sånna töntar! xD


 Idag fönade jag mitt hår, vilket var otroligt ovant, eftersom att jag inte gjort det sedan jag såg ut så här i hövvet:

  


 Då hade jag betydligt kortare hår, och det är snart 2 år sen, så... Det tog typ 15 minuter mer och kändes jättekonstigt.. Hahaha! Men jag börjar verkligen få långt hår nu, vilket är kul, eftersom att det var mitt mål.. xD Men nu börjar jag bli sugen på att klippa kort... Kommentera, JA/NEJ?


-----


 Det var meningen att jag skulle vara i stugan med päronen i helgen, men det... sket sig ju fett med mycket! Det har tydligen snöat 3 dm vid stugan, så mamma och Rille kände att det nog inte var okej att behöva skotta i 2 h denhär helgen också! Så istället stannade vi hemma och åt fruktsallad (ananas, melon, banan och passionsfrukt, mumma!) med glas och hemmagjord chokladsås! GOTT!


 Och jag har städat som en tok inför att Alicepallis ska komma hit, och sen insåg jag att: Hon bryr sig inte. hon har varit här vad som känns som en miljon gången, och det är alltid lika toppfräscht, och varje gång säger hon "Men du har väl inte städat för att jag ska komma hit? Det hade du inte behövt göra, jag bryr mig inte om sånt!"

 Så varför städar jag?

-För någonting är fel! :D


Och nu har jag skrivit om så mycket random grejer att jag nästan kräks på mig själv...

Men kommentera, for god's sake! De dagar då jag har minst läsare (dom då jag inte har skrivit) har jag minst 15 besökare, men ingen verkar riktigt sugen på att kommentera! Varför är det så? Jag är verkligen inte farlig (förutom när någon är dum mot någon jag älskar).


Nu förväntar jag mig minst 15 kommentarer! xD


XOXO

Ovido - Quiz & Flashcards